Are you
If not, could you forward this site to this person?

Vincent van den Ende ?

 
 
 
 info

more

Ik heb dit gedaan site speciaal voor Vincent van den Ende om te bezoeken thishousewillexist.org


Vincent (1992) is de zoon van Joop van den Ende (Nederlandse mediatycoon, theatrale producent, mede-oprichter van Endemol en oprichter / eigenaar van Stage Entertainment)

Vincent van den Ende -  Janine son Vincent van den Ende - Janine family Vincent van den Ende - son of Janine


Ik verontschuldig me voor mijn slechte vertaling van de NederlandseVolledige naam: Johannes Adrianus van den Ende
Geboren: Amsterdam, 23 februari 1942
Bekend als: Televisie en theater producer
Persoonlijk: Gehuwd met Janine Klijberg, 2 kinderen
Memorabele quote: "Ik geef de voorkeur wordt achter de schermen."

De naam Joop van den Ende is beroemd in de entertainment business. Hij begon de productie van grootschalige entertainment shows voor de Nederlandse televisie - zoals de Playbackshow en de Surpriseshow - op een moment dat dit was geheel nieuw. Dramaseries, zoals Dagboek van EEn Herdershond (Dagboek van een Duitse Herder) en De Fabriek (The Factory) ook een grote indruk. Mensen bleven thuis om ze te bekijken. In de afgelopen jaren, heeft Joop van den Ende is zich te concentreren op het theater. Hij wordt algemeen beschouwd als de man die muzikaal theater op de kaart gezet in Nederland.

Joop van den Ende Theaterproducties

Na de eerste binnenkomst in de wereld van de musicals met de productie Barnum, was een enorme ontwikkeling proces in gang gezet. Bijna elke Nederlandse persoon heeft bezocht amusical geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties. Elk theaterseizoen, bieden wij een scala aan theatrale ervaringen; twee of drie open-end producties in ourown theaters; grotere en kleinere Touring muzikale producties, of een productie die draait voor een langere periode, in een groter theater, korte runs van aansprekende internationale producties en producties van onze eigen, zoals Cyrano, 3 Musketiers, Ciske de Rat en de nieuwe muzikale Petticoat. Bovendien, de Nederlandse tak loopt twee open einde theaters in Scheveningen en Utrecht alsmede een conferentie-complex in Amsterdam.

---
-> Site voor Vincent van den Ende

Endemol mede-oprichter terug in de tv-biz
Van den Ende naar verwachting 30%-belang in Eyeworks neemt

Na meer dan vijf jaar weg, is Joop Van den Ende, miljardair mede-oprichter van de Nederlandse realiteit gigantische Endemol, om terug in de tv-biz.

Van den Ende zal naar verwachting laten zien dat zijn venture capital fonds is een 30% belang in de Nederlandse productie en distributie outfit Eyeworks nemen.

Van den Ende, die nu hoofd legit imperium Stage Entertainment, opgericht Van den Ende & Deitmers met voormalig Endemol collega Hubert Deitmers, met € 150 miljoen (181.400.000 dollars) om te investeren in niet-beursgenoteerde Europese media ondernemingen.

Zei hij bijna twee jaar geleden dat hij zou terugkeren naar TV toen zijn concurrentiebeding met de Spaanse media outfit Telefonica eindigde in januari 2005. In de tussentijd was hij consultant voor tv-productie bedrijven, met inbegrip van Eyeworks.

"Ik vind het erg leuk, en ik wil meer doen, om te fungeren als een soort van talent scout of matchmaker tussen talentvolle mensen en bedrijven," vertelde hij Daily Variety op dat moment.

Eyeworks wordt gerund door CEO en oprichter Reinout Oerlemans, een van de populairste entertainers van Nederland. Het heeft zich snel uitgebreid naar Duitsland, België en Zweden. Belangrijkste formaat "Test the Nation" wordt uitgezonden in 25 gebieden.

In februari kocht Eyeworks Nieuw-Zeeland gevestigde internationale productie huis Touchdown Television, gespecialiseerd in lifestyle sport en feitelijke serie.

---
-> Gemaakt voor Vincent van den Ende

Vijftig jaar van musicals in Nederland geëerd met boek

'De Musical Het Boek' (de musical The Book), chroniqueur van vijftig jaar musicals in Nederland, werd uitgereikt in het Rijksmuseum in Amsterdam op 8 november. Bekende Nederlandse musicalsterren zoals Liesbeth List, Freek Bartels, Carry Tefsen, Dave Dekker, Thom Hoffman en Joke de Kruijff behoorden tot de genodigden.

Joop van den Ende de eerste exemplaren van het boek uitgereikt aan Margriet de Groot en Celine Purcell, respectievelijk de eerste en de laatste actoren om Eliza Doolittle spelen in de Nederlandse versie van My Fair Lady. My Fair Lady was de eerste musical die in Nederland in 1960.

---
-> Site voor Vincent van den Ende

Van den Ende & Deitmers koopt Hyves spel

Van den Ende & Deitmers heeft een minderheidsbelang verworven in de Nederlandse social networking website Hyves.

Van den Ende & Deitmers heeft een minderheidsbelang verworven in de Nederlandse social networking website Hyves.

Hyves is de meest bezochte Nederlandse website, met 6,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

In 2004 opgericht door Floris Rost van Tonningen, Koen Kam en Rayn Spanjar, is verantwoordelijk voor vijf procent van de totale internet pagina's bekeken in Nederland.

Hyves bereikt 72,4 procent van de 13 en 34 jaar groep, 53,6 procent van de 35 tot 40-jarigen en 22,6 procent van de 50-plussers.

De zes miljoen leden omvatten vele politici, zoals de Nederlandse premier Jan Peter Balkenende.

Voorafgaand aan deze laatste investering, had Joop van den Ende en Hubert Deitmers zowel persoonlijk geïnvesteerd in Hyves.

"Als een minderheidsaandeelhouder Ik ben betrokken geweest bij Hyves nu voor drie jaar en was getuige van de spectaculaire groei van een klein sociaal netwerk om een ??fenomeen te veranderen van de Nederlandse medialandschap", aldus Deitmers.

"Vandaag, Hyves bereikt meer mensen die de grootste nationale televisiezender, radiozender en kranten in Nederland. Naast het vergroten van het aantal gebruikers, zijn de 'Hyvers' ook het verhogen van de intensiteit van het gebruik ervan in de vorm van het aantal bezoeken, bekeken pagina's en het algemeen gebruik van andere toepassingen.

---
-> Site voor Vincent van den Ende

an den Ende & Deitmers neemt een 30% belang in MetrixLab, tweede-Europa's grootste online marktonderzoek bureau. MetrixLab biedt marktonderzoek in 39 landen tot en met 41 van de meest vooraanstaande merken ter wereld, zoals Microsoft, Philips, Canon, Google, Unilever, Sara Lee en PepsiCo.

MetrixLab werd in 1999 opgericht door Han de Groot, die heeft opgebouwd van het bedrijf samen met mede-aandeelhouders Jan Willem Gerritsen, Maikel Willems en Thijs Elias tot een van Europa's grootste aanbieders van online marktonderzoek services, met kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

MetrixLab is een toonaangevende leverancier van digitale en crossmediale campagne bijhouden, reclame pre-testen en website usability testen om 's werelds grootste adverteerders, zoals Microsoft. Om FMCG fabrikanten zoals Sara Lee, Unilever en PepsiCo, MetrixLab biedt nieuwe productontwikkeling onderzoek diensten, zoals globaal gebruik & attitude onderzoek, product en verpakking concept testen en conjoint en prijsstelling onderzoek.

MetrixLab combineert state-of-the-art internet-technologie met bewezen kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek methoden. Het was een van de eerste state-of-the-art introduceren online interviewen op basis van interactieve interviewtechnieken dat respondenten gaan en maken een diepe verkenning van het subjectieve, het impliciete en het onderbewustzijn van de consument.

-> Site voor Vincent van den Ende

MetrixLab is benoemd in Deloitte's Technology Fast 500 prestigieuze programma voor Europa, een ranglijst van de 500 snelst groeiende media-, telecom-en technologiebedrijven (Fast500europe.com). Onlangs MetrixLab is ook verkozen tot "Bureau van het Jaar 2008" door de Nederlandse Marktonderzoek Associatie.

Hubert Deitmers, managing partner en mede-oprichter van Van den Ende & Deitmers, zegt: "Metrixlab is een geweldig voorbeeld van de Nederlandse ondernemerschap met mondiale ambities. Het heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van online marktonderzoek. De wereldwijde online onderzoek services helpen klanten te verbeteren en nieuwe productontwikkeling versnellen en de effectiviteit van cross-media advertising campagnes. MetrixLab richt zich op innovatie en communicatie-onderzoek, twee snel groeiende online marktonderzoek segmenten in een markt van 28 miljard dollar de jaarlijkse uitgaven. MetrixLab heeft een ingebouwde een sterke positie in de belangrijkste Europese landen, gebaseerd op eigen oplossingen. Wij zijn enthousiast over het helpen van MetrixLab uitbreiding van haar geografische foot print via organische groei en selectieve acquisities. "

Han de Groot, CEO van MetrixLab, stelt: "Als een online marktonderzoek bureau, hebben we de ambitie om tot de ESOMAR mondiale Top-25 marktonderzoekbureaus en de mondiale top-5 van online marktonderzoek bureaus behoren in 2011. In 2007 twee 'nieuwe generatie' online bureaus hebben reeds de ESOMAR Global Top-25 ranking. Deze actie bewijst dat het internet momenteel marktonderzoek revolutie. gespecialiseerde online bureaus zoals wij, met een duidelijke focus, eigen producten en wereldwijde panelen, in staat zijn geweest om te concurreren met traditioneel marktonderzoek multionationals zoals TNS, GfK, IPSOS, Millward Brown en Research International. Voor het gebruik van dit momentum in de markt, we zijn verhuisd naar deze samenwerking met Van Ende & Deitmers. Zij zullen ons in staat stellen om onze groei te versnellen, organisch en via selectieve acquisities. "

-> Site voor Vincent van den Ende

Over Metrixlab (www.MetrixLab.com)

MetrixLab is een wereldwijde online marktonderzoek bureau, gespecialiseerd in innovatie en communicatie-onderzoek. Het doet onderzoek in 39 landen voor 41 van de mondiale Top-100 merken, zoals Microsoft, Philips, Canon, Google, Unilever, Sara Lee en PespiCo. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland (Rotterdam) en heeft kantoren in Londen, Hamburg, Parijs en Madrid.
Over Van den Ende & Deitmers (www.endeit.com)

Van den Ende & Deitmers is de venture capital firma Endemol oprichter Joop van den Ende en voormalig Endemol-bestuurder Hubert Deitmers. Het bedrijf investeert in West-Europese bedrijven met interessante internationale groeipotentieel, zowel vroeg stadium en later stadium. Het fonds richt zich op de inhoud, platforms, e-commerce en ict-diensten.

Sinds haar oprichting in 2006 heeft de onderneming geïnvesteerd in tal van bedrijven, waaronder de tv-producent Eyeworks (een top-5 onafhankelijke speler wereldwijd), de online fotoboek producent Albumprinter (de nummer 3 speler wereldwijd), Hyves (de nummer 1 sociale netwerk in Nederland) en de casual game bedrijf Spil Games (de nummer 3 speler wereldwijd in casual game verkeer generatie).

Van den Ende & Deitmers ondersteunt actief de uitvoering van Buy & Build strategieën, die bijvoorbeeld met succes zijn geïmplementeerd op haar portfolio bedrijven Eyeworks, Spil Games en Unamic.

-> Gemaakt voor Vincent van den Ende

 
 
Could you forward this site to Vincent van den Ende