Are you
If not, could you forward this site to this person?

Iris van den Ende ?

 
 
 
 info

more

Ik heb dit gedaan site speciaal voor Iris van den Ende om te bezoeken thishousewillexist.org


Iris (1989) is de dochter van Joop van den Ende (Nederlandse mediatycoon, theatrale producent, mede-oprichter van Endemol en oprichter / eigenaar van Stage Entertainment)

Iris van den Ende smile Iris van den Ende party Iris van den Ende mother


Ik verontschuldig me voor mijn slechte vertaling van de Nederlandse---

Johannes "Joop" Adrianus van den Ende (geboren 23 februari 1942) is een Nederlandse mediatycoon, theatrale producent, mede-oprichter van Endemol en oprichter / eigenaar van Stage Entertainment.

Joop van den Ende (Amsterdam 1942) heeft vele toneelstukken, musicals, revues, films en televisieprogramma's in de afgelopen 35 jaar. In 1969 begon hij zijn carrière als onafhankelijk theater-en televisie-producent. Onder zijn leiding, een nieuwe muzikale traditie ontwikkeld in Nederland. Honderden tv-producties zijn gemaakt in zijn eigen studio complex in Aalsmeer.

In 1993 Van den Ende en zijn concurrent John de Mol creëerde televisie productie bedrijf Endemol, het combineren van de inspanningen van hun respectieve tv-bedrijven. Endemol is de producent van de populaire tv-formats zoals Big Brother en is actief in 25 landen op vijf continenten.

Endemol is genoteerd aan de beurs in 1996 en werd verkocht aan de Spaanse telecomreus Telefónica in 2000 voor € 5,5 miljard. (In 2007 Endemol verkocht aan een consortium van Silvio Berlusconi, de voormalige premier van Italië, evenals John de Mol, in een deal ter waarde van € 2,6 miljard).

-> Site voor Iris van den Ende

In 1998, vóór de verkoop van het bedrijf, Joop van den Ende kocht de Endemol live entertainment divisie. Dit was het begin van Stage Entertainment, een internationale entertainment groep met theaters, producties, kantoren en kaartverkoop organisaties in acht landen.

In 2001 richtte hij de VandenEnde Foundation met zijn vrouw, Janine, het creëren van een van de grootste Nederlandse particuliere fondsen. De Stichting ondersteunt een breed scala van activiteiten in de kunsten, theater en onderwijs velden.

Samen met zijn zakenpartner Hubert Deitmers, Van den Ende is ook actief als investeerder. Van den Ende & Deitmers Venture Capitalist Partners richt zich op West-Europese cross media bedrijven via twee durfkapitaalfondsen met een totale waarde van 150 miljoen euro.

Van 2005 tot 2008, Joop van den Ende was actief in de ontwikkeling van vastgoed door middel van Living City Property Performance, een joint venture met Trimp & Van Tartwijk. Living City geconcentreerd in mixed-use en stedelijke vernieuwing regelingen rond theaters, en was actief in Nederland en het buitenland. In april 2008 Van den Ende heeft besloten om zijn betrokkenheid bij Living City naar aanleiding van een fraude-onderzoek gericht op zijn partners in de joint venture te beëindigen. Van den Ende is nog steeds actief betrokken bij de bouw van de nieuwe De La Mar theater in het centrum van Amsterdam door de VandenEnde Foundation en de VandenEnde Theater aan de Amsterdamse Zuidas via zijn bedrijf Stage Entertainment.

In 2008 is hij # 843 op de lijst van Forbes 'van miljardairs [1] en een van de rijkste mensen in Nederland.

---
-> Gemaakt voor Iris van den Ende

Zijn voormalige Nederlandse tv-productiebedrijf Endemol, start reality-show rage met de creatie van programma's als Big Brother en Fear Factor. Gemaakt fortuin toen hij later verkocht aan de Spaanse Endemol telecomreus Telefonica in 2000 voor $ 5,3 miljard. Dan gericht op theater, een passie die hij heeft gehad sinds de kindertijd. (Op de leeftijd van 6 Van den Ende op een poppenkast voor de kinderen uit de buurt in zijn geboortestad.) Teruggetreden in september vorig jaar als voorzitter bij Stage Entertainment, een muzikale gezelschap en Endemol spinoff dat blockbuster musicals als The Lion King en Mamma Mia produceert. Zijn Amerikaanse divisie heeft gewonnen 46 Tony Awards. Bescheiden begin; begon zijn carrière als party-aanbod verkoper. Vorig jaar werd bekroond met het kruis van eer van het Huis van Oranje.

---
-> Site voor Iris van den Ende

De heer Joop van den Ende is de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Van den Ende & Deitmers Venture Capital Partners. Hij is de mede-oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf en was mede-oprichter en Managing Partner. De heer Van den Ende heeft een aantal toneelstukken, musicals, revues, films en televisieprogramma's in de afgelopen 35 jaar. Sinds 2005 heeft de heer Van den Ende richt zich op de ontwikkeling van onroerend goed via Living City Property Performance. In 2001 richtte hij de VandenEnde Foundation. In 1993, de heer Van den Ende en mede-oprichter van Endemol. In 1998, vóór de verkoop van Endemol, de heer Van den Ende kocht de Endemol live entertainment divisie. n 1969, begon hij zijn carrière als onafhankelijk theater-en televisie-producent. Onder zijn leiding werd een nieuwe muzikale traditie in Nederland ontwikkeld en honderden tv-producties gemaakt in zijn eigen studio complex in Aalsmeer.

---

Joop van den Ende neemt belang in Hyves

Theater impresario Joop van den Ende en zijn zakenpartner Huib Deitmers hebben een aanzienlijk belang in de populaire sociale netwerk Hyves website via hun bedrijf Van den Ende & Deitmers.

Volgens persbureau ANP, het belang bedraagt ??tussen 20% en 30%. Van den Ende & | Deitmers niet bekend cijfers. Het bedrijf is de overname via het Crossmedia Fund, die toegang heeft tot € 100 miljoen financiering, meldt ANP.

Volgens het investeringsfonds, 5% van de Nederlanders gebruik van internet vindt plaats via Hyves en het is de meest bezochte site in het land met 150 miljoen pageviews per dag.

'Hyves te bereiken in Nederland is groter dan de grootste televisiezender, de grootste radiozender en het grootste landelijke dagblad', aldus Van den Ende & Deitmers gezegd.

Hyves heeft meer dan zes miljoen leden in Nederland, waaronder minister-president Jan Peter Balkenende en bekende artiesten zoals DJ Tiësto en tv-persoonlijkheid Paul de Leeuw. Ca. 300.000 nieuwe leden zich inschrijven bij de site iedere maand.

---
-> Site voor Iris van den Ende

Joop van den Ende treedt terug als CEO van Stage Entertainment, benoemd Henk Kivits

De Nederlandse theatrale impresario Joop van den Ende is een neerlegging van zijn titel als Chief Executive Officer van Stage Entertaiment - het commerciële theater productie bedrijf dat hij oprichtte in 1998 - en het opgeven van dag tot dag-leiding aan Henk Kivits, die zal overnemen als CEO op 1 september.

Kivits heeft gediend als voorzitter van het bestuur van Holland Casino's sinds 1998 en heeft gediend in leidinggevende posities in een groot aantal kunstorganisaties.

Van den Ende, die 65 jaar wordt op 23 februari, zal nog steeds eigenaar van de onderneming en wordt voorzitter van de nieuw gevormde raad van toezicht, die ook zal Ewald Kist (voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur ING Groep), Wim Dik worden ( voormalig voorzitter van Unilever Nederland en voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van KPN) en Aat Schouwenaar (voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van Endemol).

Dat de nieuwe raad van commissarissen zal verlaten in tandem met een reeds bestaande van het bedrijf raad van bestuur, die Kivits zal leiden en die ook bestaat uit Bart van Schriek, Maik Klokow, Caspar Gerwe en Erwin van Lambaart.

Van den Ende is ook met pensioen gaan vanaf de eerste dag tot dag leiderschap van zijn andere bedrijven, zoals zijn private equity bedrijf, VandenEnde & Deitmers, en zijn vastgoedontwikkelingsbedrijf, Living City Property Performance. Hij zal eigenaar en voorzitter van de raad van commissarissen van deze bedrijven blijven goed.

-> Site voor Iris van den Ende

De impresario zal verder met de ontwikkeling van Stage Entertainment van nieuwe musicals hulp voor de Europese markt en in de bouw van het VandenEnde Theater en de Nieuwe de la Mar Theaters, beide in Amsterdam.

Van den Ende is een producent van een groot aantal Broadway shows in partnerschap met Dodger Theatricals (of zijn vorige incarnatie, Dodger Endemol Theatricals), met inbegrip van Jersey Boys, Titanic, Footloose, High Society en hernemingen van 42nd Street, 1776 en Into the Woods.

Stage Entertainment vaak samen met externe producenten op de Europese producties van hits elders ontwikkeld, zoals met Mamma Mia! en Cats. Maar het bedrijf is ook begonnen met het ontwikkelen van programma's op haar eigen, zoals 3 Musketiers. Het bedrijf exploiteert ook 30 theaters en ticketing organisaties in heel Europa.

Kivits heeft gediend in leidinggevende posities in diverse andere Nederlandse organisaties, waaronder voorzitter van Opera Zuid in Maastricht en voorzitter van de Parade in Den Bosch, en posities in organisaties, zoals het Chasse Theater in Breda, het MECC kunstbeurs in Maastricht en het themapark De Efteling.

---
-> Gemaakt voor Iris van den Ende

BID award voor Joop van den Ende

Joop van den Ende een bod ontvangen Award als ondernemer van het jaar op de 2011 BID evenement in Amsterdam voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Nederlandse kunst en theater. De BID award wordt toegekend aan een ondernemer met visie, persoonlijkheid, moed en het vermogen om iets te creëren uit het niets. Daarnaast heeft de winnende kandidaat een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de economie, de werkgelegenheid en de geest van Nederland. BID is de Nederlandse afkorting voor Big Improvement Day. Andere prijswinnaars zijn: minister-president Mark Rutte, voetbaltrainer Louis van Gaal en vrede ondernemer Ilco van der Linde (Dance4Life, Masterpiece 2014).

----
-> Site voor Iris van den Ende

Venture capitalists te nemen deel van MetrixLab

Van den Ende & Deitmers koopt 30%-belang te financieren groei en acquisities

NEDERLAND - Venture capitalists Van den Ende & Deitmers hebben gekocht een 30% belang in online onderzoeksbureau MetrixLab.

MetrixLab CEO Han de Groot zei dat de financiële injectie zou "ons in staat stellen om onze groei te versnellen, zowel autonoom als via selectieve acquisities".

Het geïnvesteerde bedrag is niet bekendgemaakt, maar De Groot vertelde onderzoek was het een "multi-miljoen Euro deal".

Hij zei dat het bedrijf was nu op zoek naar potentiële overnamekandidaten aan beide zijden van de Atlantische Oceaan: "We zullen ons concentreren op de eerste Amerikaanse als we daar niet zijn aanwezig, en te kijken naar Europa, maar er is geen tijdschema. Wij nemen zo lang als we nodig hebben om de juiste bedrijven te vinden. "

managing partner Van den Ende & Deitmers 'Hubert Deitmers zei: "MetrixLab is een geweldig voorbeeld van de Nederlandse ondernemerschap met mondiale ambities. Het heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van online marktonderzoek. "

De venture capital firma werd opgericht door de Deitm

-> Gemaakt voor Iris van den Ende

 
 
Could you forward this site to Iris van den Ende